RESA 

Yoga & ridning på magiska Öland

Malou Lejon

DATUM: 11/8-14/8 2022

PRIS: Del i dubbelrum 6450kr, enkelrum (endast 2st) 6950kr

Yoga och ridning på magiska Öland

Yoga och ridning för alla – solen, havet, vinden….

 

För fjärde året i rad åker vi till denna magiska plats. En plats för återhämtning, stärkande naturupplevelser som ger inspiration. Vi avrundar sommaren och släpper det vi inte längre behöver,  sätter en klar intention inför hösten. Vi bor i nyrenoverade rum med hästhagen som närmsta granne, här serveras fantastisk vegansk/vegetarisk till stor del närproducerad mat tillagad med kärlek och omsorg.. Du får ta del av yogaklasser, meditationer, andningsövningar, föreläsningar och en magisk ridtur. till havet där vi yogar och mediterar med hästarna.
Kollberggården är ett familjeföretag belägen i Mörbylångadalen mellan det stora Alvaret, Nunnedalen och Kalmarsund. Naturen här är unik och varierande. Gården och rummen är kärleksfullt renoverade. Här finns en vacker yogashala med utsikt över hästhagarna. Du har tillgång till gemensam vedeldad bastu och ute-spa under hela vistelsen. Vi kommer bland annat att yoga ute vid havet, dit tar vi oss till fots eller till häst. Du kommer även att kunna boka extra ridturer, det rekommenderas varmt! 
. 

Du kan även boka Reiki behandling av Malou (läs mer om Reiki här)

Yogaklasserna kommer att vara varierande, vissa mer dynamiska, andra lugna flöden och så Yinyoga, meditationer, pranayama och Yoga Nidra. Temat kommer att vara Chakran och att stärka ditt energiflöde.

Hit är alla välkomna, ny som erfaren yogautövare, hästvan eller inte spelar ingen roll.

Det är lätt att ta sig hit med buss.

Hoppas att vi ses! Endast två enkelrum. Så reser du med en vän ser vi gärna att ni kan dela rum.

I PRISET INGÅR:
Boende inklusive: slutstädning och Tre frukostar, två luncher och tre middagar
Ridtur till havet för yoga och meditation
Alla yogaklasser och meditationer
Du kan boka extra:  Ridtur, Reikibehandling. Du kan även boka lakan och handduk om du ej vill ta med eget. Yogamattor finns att låna men ta gärna med en egen om du har.

Din lärare

 MALOU LEJON

Yogalärare, beteendevetare,  personlig tränare och coach, äger och driver Holistic House och har gjort många olika resor och retreats. Har startat Ryttaryoga och har egen Islandshäst. Till denna magiska plats på Öland reser vi nu för fjärde gången. 

KONTAKTA OSS

Kyrkogatan 5

172 32 Sundbyberg

 

info@holistichouse.se

+46 (0)708 81 26 66

NYHETSBREV

Fyll i din e-postadress för att få nyheter om våra kurser, workshops och annat som händer i studion!