Gym-PT

Behöver du hjälp med din träning? Behöver du hjälp att hitta verktyg för att få en stark, funktionell och välmående kropp?
Ta hjälp av en erfaren personlig tränare!

Leo Bagge

En kombination av kunskap, långsiktighet och variation är en förutsättning för att du ska lyckas åstadkomma en förändring som ger dig de resultat du söker. Vi jobbar tillsammans för att du ska nå maximal utveckling och samtidigt känna att det är roligt att träna.

Jag är licensierad personlig tränare sedan 10 år och har vidareutbildning inom styrkeprogramsutveckling, träning före och efter graviditet, kettlebells, olympiska lyft och löpskolning.

Maila eller ring för att boka.

E-post: leo.bagge@live.se

Telefon: 0738-554055

PS Träning & Behandling

PS Träning består av två mammor i sina bästa år som brinner för att coacha och guida dig mot en starkare kropp. En kropp som ska orka klara vardagens belastningar och hålla länge helt enkelt!

Vår expertis finns inom träning och behandling vid graviditet och postgraviditet. Till oss kommer du om du vill träna enskilt eller i mindre grupp där fokus är på individen. Vi erbjuder även naprapat- och massagebehandlingar.

Läs mer och boka på vår hemsida eller via e-post.

E-post: info@pstraning.se

 

VERONICA ”Vera” Holm

Vi har alla olika faser i livet där vi behöver olika former av träning, rörelse, motivation och stöd. Tillsammans hittar träning som fungerar för dig just nu som också är roligt och kan vara allt i från löpning, styrketräning utomhus, inomhus, rörlighet, intervaller, styrkelyft till yoga. 

Vera är licensierad personlig tränare med en bakgrund inom både träning och idrott men även certifiera yogalärare.

Köp ditt medlemskap HÄR. Därefter kan du boka pass via knappen nedan. Hittar du ingen tid som passar? Mejla mig på vera@holistichouse.se.

KONTAKTA OSS

Kyrkogatan 5

172 32 Sundbyberg

 

info@holistichouse.se

+46 (0)708 81 26 66

NYHETSBREV

Fyll i din e-postadress för att få nyheter om våra kurser, workshops och annat som händer i studion!