RETREAT 24-26/11

Vintervila Yinretreat

Malou Lejon

DATUM: 24-26/11
Fredag kl. 16:00-18:30, lördag kl. 15:00-17:30 och söndag 09:30-11:45.

PRIS: 1250 kr

Vintervilan

Välkommen till ett miniretreat i yinyogans tecken för att landa djupt i dig själv. Vi välkomnar vinterns tid, mörkret och den djupa, väl behövlilga vilan.
Klasserna fokuserar på lungornas och tjocktarmens meridianer men vi går igenom alla element och alla kroppens meridianer. Extra fokus kommer att läggas på olika mjuka och läkande andningstekniker. Vi kommer även att gå igenom punkter som du själv kan massera på händer och fötter för egenvård. Yoga Nidra (guidad meditation där du ligger ner för djup avslappning) för att lugna och stärka ditt nervsystem. 
Du som vill kommer även att få ta emot Reiki under dessa dagar.
 
De fem elementen är aspekter av Qi (livskraft/energi). Dessa är trä, eld, jord, metall och vatten. Enligt traditionell Kinesisk Medicin är hälsa en harmonisk balans av alla element. Vinterns element är Vatten. Meridianerna som framförallt hör till detta element är njurar och urinblåsans meridianer.
 
SCHEMA
Fredag: En klass för att rensa ut och grunda dig med andning i fokus. Filosofiska tankar kring Metallelementet samt övningar för Lungor och tjocktarmens meridianer samt utrensande övningar för Lever o Gallblåsans meridianer.
 
Lördag: En återhämtande klass med andningsövningar samt filosofiska tankar. Lungor och tjockramens meridianer samt Njurarnas och urinblåsans meridianer samt för mjälte och mage.
 
Söndag: En stärkande och upplyftande klass med andningsövningar filosofiska tankar och Yoga Nidra. Meridianerna som är i fokus är, njurar och urinblåsans meridianer samt Hjärtats och tunntarmens meridianer.

MALOU LEJON

Jag ser yogan som ett verktyg för att på bästa sätt ta sig fram genom livet, genom alla berg- och dalbanor som livet har att erbjuda. Yogan på mattan är en träning och en påminnelse om hur vi vill vara mot oss själva och vår omgivning i den vardag vi lever i.

Andningen är viktig likväl som meditation.  Jag vill att klassen ska vara ett tillfälle att träna på att vända fokus och uppmärksamheten inåt. Där hittar du svaren och din inre intelligens. Där har du allt som du behöver.

KONTAKTA OSS

Kyrkogatan 5

172 32 Sundbyberg

 

info@holistichouse.se

+46 (0)708 81 26 66

NYHETSBREV

Fyll i din e-postadress för att få nyheter om våra kurser, workshops och annat som händer i studion!