WORKSHOP 31 augusti och 1 september 2024

Ashtanga intensivkurs

Maria Robarth

DATUM:
Lördag 31 augusti kl.12:00 – 14:00
Söndag 1 september kl.12:00 – 14:00

PRIS: 795 kr

Är du nybörjare eller vill du bara ha en repetition av grunderna?

En introduktionskurs i Ashtangayoga som passar både dig som aldrig har yogat tidigare, är nybörjare eller bara vill ha en repetition av grunderna. Alla nivåer är välkomna!

Ashtangayoga är en dynamisk yogaform där vi synkroniserar rörelse med andetag och bygger upp styrka och smidighet för att stilla sinnet. Positioner är i en förutbestämd ordning som vi succesivt lär oss ordningen på för att komma vidare till egenpraktik, Mysore.

Under de här dagarna lär du dig Ashtangayogans solhälsningar A och B och vi tittar på tekniken bakom för att få en djupare förståelse för yogapositionerna och några stående positionerna, någon sittande position och en enklare avslutningssekvens. Vi kommer  även att gå igenom andningen för att hitta ett flöde mellan andningen och rörelsen.

Efter kursen är du välkommen på Ashtanga nivå 1-2.

Yogamatta finns att låna. Ta på mjuka kläder.

Varmt välkommen! 

MARIA ROBARTH

Jag föll för yogan vid andra möte 2008. Sedan dess har vi en djuprelation. Jag har alltid tränat och idrottat mycket och med yogan fick jag en annan dimension, den delen jag saknade.

Sedan dess praktiserar jag Ashtanga yoga regelbundet. Jag vill förmedla yoga traditionen och yoga med mjukhet och stadighet och med glädje och humor. Vill skapa förutsättningar och en atmosfär där alla kan känna sig välkommen till sin stund på mattan. Så som mina lärare bjudit in mig till yogan.

KONTAKTA OSS

Kyrkogatan 5

172 32 Sundbyberg

 

info@holistichouse.se

+46 (0)708 81 26 66

NYHETSBREV

Fyll i din e-postadress för att få nyheter om våra kurser, workshops och annat som händer i studion!