Reiki – Energi Medicin

Reiki – En effektiv behandlingsmetod med ursprung i Japan

Reiki är en tusenårig healingmetod med ursprung i Japan. Reiki betyder universiell livskraft. Det är en skonsam läkningsmetod som fungerar både personligen och på distans. En Reikibehandling aktiverar din energinivå både fysiskt, emotionellt och mentalt. 

Det är en metod med många fördelar, bland annat ger den djup återhämtning samt reducerar stress och oro. Reiki stärker och aktiverar kroppens naturliga förmåga att läka och återhämta sig. Andra effekter brukar även vara förbättrad sömn, ångestdämpande, energigivande och bättre koncentration.

Hur går det till?

Metoden är mjuk och varsam, man behåller kläder på, ligger på en behandlingsbänk med en filt över sig. Personen som ger Reiki håller händerna på och/eller över kroppen. Personen som tar emot kan helt och hållet slappna av, upplevelsen är ofta att man hamnar i djup återhämtande vila, tillståndet mellan sömn och vakenhet.

Känslan efteråt brukar vara att vara både avslappnad och påfylld med energi. 

Reiki är friskvård och i USA och många europeiska länder ger man Reiki på vanliga sjukhus. Friskvårdsbidrag går utmärkt att använda.

Specialpris i februari,  köp 3 sessioner för 2300kr (ordinarie pris 2670kr)

Vi som ger Reiki på studion

 JOANNE POST YOUSSEF

Joanne is English-speaking (learning Swedish) Art Therapist, Holistic Counsellor & Yoga teacher & Reiki Practitioner. 

She have a very popular yoga class on Sundays at the studio, Creative Sister Circle,  Art Therapy ws and coaching.

Tider hos Joanne finns oftast fredagar dagtid samt söndagar.

 For booking please email info@holistichouse.se 

 

 Lejla Salcic

Lejla är yogalärare på studion, du kan gå på hennes härliga klasser på tisdagkvällar. Hon är inspirerad av ett holistiskt förhållningssätt och genom det kunna hjälpa människor att må bra.

Hon är utbildad yogalärare, mindfulness instruktör och har gått utbildning i Reiki för Michelle Baker steg 1 och Reiki steg 2 hos Helene Jigler.

Reiki 60 min.

För att boka tid hos Lejla maila ditt önskemål till info@holistichouse.se

 

MALOU LEJON

Malou är ägare av studion Holistic House. Hon har alltid intresserat sig för människors unika förmågor och holistisk hälsa. Hon är beteendevetare, yogalärare och coach. Hon har undervisat i yoga sedan 2007.

Utbildningar i Reiki för Michelle Baker steg 1, 2 och 3  och  för Julia Wolf, steg 1.  Terapeutiska yogautbildningar för bland annat: Anodea Judith, Bonnie Bainbridge Cohen, Timothy McCall

Malou har inga lediga tider för tillfället men du är alltid välkommen med en förfrågan, och sätta upp dig på återbudslista maila  då till malou@holistichouse.se

 

 

 VERONICA NÄSLUND

Veronica är initierad i rakt nedstigande led från Usui Reikitraditionen i Reiki healing steg 1 och 2 (Britt-Marie Jemth och Frida Granlund) samt till Reiki Master (Åsa Elvegård Stark). Veronica har praktiserat Reiki och gett behandlingar i över 7 år. Hon är medlem i Reikiförbundet i Sverige och tillhandahåller behandlingar både på plats, distans och till djur. Veronica är en uppskattad yogalärare och håller klasser och ws på studion. Hon håller även i delar av vår Hatha Vinyasa Yogalärarutbildning tillsammans med Malou.

Tider hos Veronica finns oftast på fredagar dagtid. Skicka förfrågan till info@holistichouse.se 

 

 

KONTAKTA OSS

Kyrkogatan 5

172 32 Sundbyberg

 

info@holistichouse.se

+46 (0)708 81 26 66

NYHETSBREV

Fyll i din e-postadress för att få nyheter om våra kurser, workshops och annat som händer i studion!