Workshops i yoga

Vi håller inspirerande, avkopplande och utvecklande workshops i yoga hela året.

Välkommen!

 

Ge dig själv gåvan att fördjupa dig i yogans värld, eller inspireras att upptäcka något nytt med våra workshops. En workshop är en fördjupningsklass som pågår under en dag eller några timmar och har ett specifikt tema.

Workshops i yoga i Stockholm

 

Vi håller spännande workshops i yoga och andra områden hela året. Workshops är perfekt för dig som vill fördjupa dig inom ett område eller bara investera i ditt välbefinnande med en dags vila och läkning. Några återkommande teman vi fokuserar på är exempelvis konstterapi, meditation och kortare yogautbildningar. Våra workshops hålls i studion i Sundbyberg, Stockholm, av våra egna specialiserade yogalärare eller av inbjudna gästlärare. De flesta av klasserna kräver inga förkunskaper utan passar både nybörjare och erfarna yogautövare.

Några gånger om året kan du även följa med oss på härliga retreats runt om i landet. Här får du utrymme att andas, vila och läka, men också att svettas, utmanas i rörelse och fyllas av ny energi. Yoga och meditationer varvas med näringsrik mat och ljuvlig natur för att du ska komma tillbaka från vår helg tillsammans stärkt och inspirerad.

Vill du få ännu mer utveckling och gemenskap är du även välkommen att följa med på våra yogaresor.

KONTAKTA OSS

Kyrkogatan 5

172 32 Sundbyberg

 

info@holistichouse.se

+46 (0)708 81 26 66

NYHETSBREV

Fyll i din e-postadress för att få nyheter om våra kurser, workshops och annat som händer i studion!