Om studion

Här finns plats för både kropp och själ. Här finns tid för reflektion, lugn, kreativitet, själfulla insikter och möten.

Om studion

Holistic House är mer än en yogastudio. Vi har två yogasalar, fyra behandlingsrum och en pt-studio. Här finns möjlighet att landa, att växa, hitta goda samtal, att komma ta hand om och utforska olika delar hos dig själv. Vi tror på en helhet och att yogan kan få vara ett verktyg till ditt unika självledarskap. Vi tror även på samarbeten och att man kan behöva stöttning från olika håll. Därför finns här även naprapater, akupunktörer, massörer, personliga tränare, Reiki healers och andra terapeuter.

Vi som arbetar på Holistic House har gedigen erfarenhet och är intresserade av DIG och din hälsa, vi uppdaterar oss mot ny forskning och utveckling. Samtliga arbetar med kropp och själ, gemensamt för alla är ett holistiskt synsätt på människan. Med ett holistiskt synsätt menar vi att helheten är större än summan av delarna, allt hänger ihop. Allt i en människas liv påverkar mer eller mindre. Vi kan titta på det ”lilla” men inte utan att se över hela bilden.

Hoppas att du ska känna dig hemma hos oss. Du är varmt välkommen!

Utbud

Här finns något för alla. Vi har ett stort utbud av yogaklasser, utbildningar och workshops. Här finns något för dig som är nybörjare och för dig som yogat länge. Vi har gravidyoga, mamma&baby yoga, familjeyoga, stillsam och även mer fysiskt krävande yoga. Här kan du också träna med personliga tränare oavsett om det handlar rehab, andningsteknik, yoga eller att vässa formen på olika sätt. Du hittar också ett varierat utbud av fysisk träning i liten grupp, samt mammaträning – genom välrenommerade PS Träning.
Vi erbjuder även olika behandlingar som akupunktur, naprapati, Reki med mera.

Studions historia 

Studion öppnade 2013 av Mia Lindén, då hette den Mias Yogastudio. Sedan dess har studion vuxit dynamiskt, till en början med endast en yogasal. Malou var den första yogaläraren som började hålla klasser tillsammans med Mia, ett samarbete och skapande av studions utbud och framtid växte fram. Även studion växte och nu finns två yogasalar, en pt-studion och fyra behandlingsrum samt en shop! Malou blev delägare och studion bytte namn till MM Yogastudio.
Sedan 2020 är Malou ensam ägare av studion, då Mia och Henrik flyttade till sitt drömhus på Öland.
Nu heter studion Holistic House, ett namn som legat och ruvat i hjärtat länge. Här i huset jobbar alla med ett holistiskt förhållningssätt, en värdegrund som vi alla står stadigt i.

Värdegrund

Vi tror på människors unika möjlighet och potential till att stå i sin kraft och i sitt bästa jag. Desto oftare du tar ansvar för ditt liv och ditt mående, desto mer kommer du att inspirera andra att göra det samma. Holistic House vill vara en plats där du kan släppa allt annat för en stund. Vi vill gärna ta hand om DIG. Vi tror när du är i din fulla kraft, då hittar du ditt flow, där är du ostoppbar. Ibland behöver kropp och sinne en skjuts i rätt riktning, vi hjälper dig dit.

Namasté

(nah-mas-tay)
My soul honors your soul. I honor the place in you where the entire universe resides. I honor the light, love, truth, beauty & peace with you. 
Because it is also within me.In sharing these things. We are united, we are the same, WE ARE ONE.

Om oss

Malou Lejon

ÄGARE

Jag älskar att skapa plats för människor att mötas och utvecklas tillsammans.

Det finns så mycket att upptäcka och lära! Jag ser yogan som ett verktyg för att på bästa sätt ta sig fram genom livet. En träning och en påminnelse om hur vi vill vara mot oss själva och vår omgivning i den vardag vi lever i. Malou är beteendevetare och coach och började yoga 2002. Första yogalärautbildningen gick hon 2005, sedan 2007 har hon varit verksam som yogalärare. Det har blivit väldigt många fler utbildningar och fördjupningar sedan dess. Andningen är viktig likväl som meditation. Önskan är att klassen ska vara ett tillfälle att träna på att vända fokus och uppmärksamheten inåt. Att genom yogans verktyg hitta en känsla av mer plats och utrymme.

Malou är ansvarig för yogalärarutbildningarna på studion, tar emot personliga sessioner för de som behöver hjälp med stresshantering och andning. Hon ger Reikibehandlingar och håller i yin och hatha/meditationsklasser.

E-RYT mer än 500 tim. Hathayoga, yinyoga, terapuetisk yoga, chakrayoga, yoga för barn och tonåringar, pt-yoga, gravidyoga, senioryoga, mamma o baby. Även Lic personlig tränare samt utbildad instruktör för annan träning som tex Pilates och Body Balance.

 

Veronica "Vera" Holm

CECILIA WESTERLUND

KUNDSERVICE

Om du har frågor om hur allt fungerar hos oss är det mest Cecilia du kommer i kontakt med. Hon svarar på mail och hjälper dig med bokningar och andra frågor. Cecilia är även yogalärare på studion.

Samarbetspartners

Mattias Lejon

LÄKARE & BETEENDEVETARE

Mattias har alltid varit fysiskt aktiv och tävlat i cykling och skidåkning. Han har både en examen från Personalprogrammet (beteendevetenskap, psykologi och ledarskap) samt som läkare – specialist inom allmän medicin. ”På en vårdcentral träffar man patienter i alla skeden i livet och, i bästa fall, kan läkaren vara en person som kan påverka både sjukdomar och livsstilsval i positiv riktning. Många gånger är tiden dock knapp och fokus blir mer sjukdom än hälsa, därför känns det fantastiskt roligt att få vara en del av Holistic House där fokus ligger på hälsa och träning!

Mattias arbetar även som läkare på SLS – Stockholms led- och smärtspecialist, som är först i Sverige med att erbjuda stamcellsbehandling till privatpersoner. Läs mer HÄR.

Han har även arbetat som läkare på cykelresor, sammanställer forskningsartiklar om tarmbakterier och andra liknande uppdrag. På yogalärarutbildningen kommer han att bland annat prata om olika typer av smärta, andning, och hjärtats rytm. Det kommer även finnas utrymme för frågor och diskussioner kring aktuella ämnen. 

 

Kontakta oss

KONTAKTA OSS

Kyrkogatan 5

172 32 Sundbyberg

 

info@holistichouse.se

+46 (0)708 81 26 66

NYHETSBREV

Fyll i din e-postadress för att få nyheter om våra kurser, workshops och annat som händer i studion!