Ryttaryoga

”Yoga och ridning, vilken fantastisk kombination!”

Linda 35 år, deltagare i en Ryttaryogagrupp

Både yoga och hästar har en bevisad förhöjd effekt på vårt välmående.

Tack vare yogans verktyg kan vi bygga en starkare relation till hästen samt skapa en ökad förståelse och medvetenhet för samspelet människa och häst emellan. Yogapositioner stärker, mjukar upp och balanserar kroppen. Andningen skapar plats och utrymme, stärker din närvaro, känslighet och ditt mentala fokus.

Ryttaryoga tar dig igenom övningar som stärker kroppen och gynnar din ridning. Genom specifika yogaövningar känner du in var du behöver mer rörlighet samt var du behöver mer styrka, hur du kan balansera höger och vänster sida, framsidan och baksidan.

Du får övningar i andning,  meditation och medveten närvaro och hur du kan träna på det tillsammans med din häst.

Välkommen till en öppen Ryttaryogaklass på Yogastudion Holistic House i Sundbyberg.  Detta är en yogaklass som stärker dig fysiskt och mentalt. Yogan löser upp spänningar och balanserar höger/vänster sida såväl som framsida/baksida, allt för en hållbar och följsam kropp som ryttare. Höstens datum kommer i augusti. Vill du vara först med att veta dessa, maila Malou!

 Vill du att vi kommer till ditt stall eller ta med dina ridvänner till oss för en privat  Yogaklass/Workshop. Maila till malou@holistichouse.se

”Hållbar ridning för häst och ryttare”

Vi kommer ut till ditt stall, där vi håller föreläsning om varför yoga och mental träning är stärker relationen mellan dig och din häst och även dig i din ridning.  Yoga avsuttet och /eller uppsuttet. Det finns även möjlighet att komma till oss på Yogastudion Holistic House för att tillsammans med dina ridvänner få en anpassad yoga just för er ryttare. Roligt att göra tillsammans!

Yoga och ridlektion; vi samarbetar med duktiga välmeriterade ridlärare både inom klassisk dressyr och Islandshäst.

Vi utbildar ridlärare i hur de kan använda yoga i sin verksamhet. Detta för hållbara hästar och ryttare samt ett mer givande sätt att instruera. Under hösten kommer denna utbildning, online, så du kan göra den var du än är!

Maila intresse till malou@holistichouse.se

Gör både dig och din häst glad genom att ta hand om din egen kropp!

 

Kommande tillfällen på studion läggs ut i augusti. Drop in 250kr eller använd ditt klippkort! Bokas via Wondr nedan.

Varmt välkommen!

 

KONTAKTA OSS

Kyrkogatan 5

172 32 Sundbyberg

 

info@holistichouse.se

+46 (0)708 81 26 66

NYHETSBREV

Fyll i din e-postadress för att få nyheter om våra kurser, workshops och annat som händer i studion!