Heldag Söndag 22/10 2023

Yoga, hästar och ledarskap

Malou Lejon och Felicia Jönsson

DATUM: 22/10 kl. 09:00-ca16:00 

PRIS: 1590 kr (ink lunch och fika)

Du tar själv ansvar för resvägen till Mossen som ligger i Täby (Löttingevägen 34). Det går dessvärre inte att ta sig dit kommunalt så egen bil behövs eller om du samåker med någon.

Yoga, hästar och ledarskap.Dagens tema är: Energi

Välkommen till en heldag där vi väver ihop yoga, närvaro- och ledarskapsövningar tillsammans med fina Islandshästar i en lugn och vacker miljö. Vi startar i yogastudion för att sedan ta oss till stallet. Stallet Mossen är ett litet privatstall, här finns öppna ängar och vacker skog.

Malou och Felicia har sammanstrålat i intresset för ett holistiskt synsätt på hästar, natur, ledarskap, kommunikation, kroppsmedvetenhet, psykologi, med mera. Hästar är fantastiska och otroligt helande och inkännande djur. De är öppna och välvilliga. Vi bjuder härmed in er till att få ta del av vår magiska värld.

Det finns så mycket spännande att lära om oss själva genom både yoga och hästar och kombinationen är oslagbar! Detta är ett tillfälle för dig att få praktisera och utforska ledarskap på ett annorlunda sätt. Vi utgår från energi, kroppsspråk, kommunikation utan ord. Hästar är flockdjur och för att flocken ska må bra behövs ett bra och tillitsfullt ledarskap. Alla individer är viktiga i flocken och har sina roller. Inga förkunskaper om vare sig ledarskap, yoga eller hästar krävs. Välkommen med nyfikenhet och ett öppet sinne!

Dagens ungefärliga schema:

09:00-11:00 Yoga med Malou på studion Holistic House (yogamattor finns på plats). Fika och presentation av oss och er. Malou och Felicia berättar om vad de gör och hur och varför hästarna berikar deras liv.

11:00-12.00 Tar oss till Mossen (bil behövs) Felicia visar arbete från marken med olika hästar. Hon berättar om hennes intuitiva förmåga och hur hon kommunicerar och kan läsa av energier samt använda sin egen energi i kommunikationen med hästarna.

12:00-13:30 Vegetarisk lunch och samtal utifrån yogans filosofi, Horsemanship, ledarskap, beteendevetenskap och hur väl det hänger ihop. 

13.30-16.00 En promenad i tystnad genom skogen till hästarnas hage. Yoga/meditation på en magisk plats i sällskap av hästar och vacker natur.
Egna övningar med hästarna. Sköter om och sadlar för en liten skritt-tur där vi turas om att sitta på ryggen (det går bra att gå om man ej önskar rida) för att känna rytmen på hästryggen. Endast 6 platser. Har du frågor hör gärna av dig till  malou@holistichouse.se

Detta är en heldag för dig som är nyfiken på kommunikation och självledarskap. Hästvan eller inte spelar ingen roll. Det viktiga är en nyfikenhet och längtan efter att utvecklas och att vara tillsammans med dessa fantastiska djur. Varmt välkommen!

MALOU LEJON är beteendevetare, yogalärare och reikiutövare. Hon var med och startade Skolyoga för mer än 10 år sedan där hon utbildar lärare o pedagoger i hur yoga kan vara ett verktyg för självledarskap och stresshantering. Nu äger hon Yogastudion Holistic House där hon håller yogalärarutbildningar, workshops och klasser. Hästintresset har alltid funnits där och det var efter en ridolycka 2002 som hon lärde sig att använda  yoga, andning och ridning som rehab med väldigt goda resultat. Hon utvecklade Ryttaryoga och har jobbat med det i 10 år. Nu har hon en Islandshäst på stallet som vi kommer att besöka.

FELICIA JÖNSSON har varit intresserad av hästar hela livet. Hon har arbetat med hästar så länge hon kan minnas. Hon är beridare, ridinstruktör och unghäst-tränare med öga för detaljer. Hon är känd för sin enastående förmåga att lyfta, samt tydliggöra kommunikationen mellan häst och människa. Och får hela ekipaget att lyfta till nya nivåer. Hennes tålamod är oändligt och hon lägger märke till saker som inte sägs men ändå kommuniceras. Felicia bor och jobbar på gården.

KONTAKTA OSS

Kyrkogatan 5

172 32 Sundbyberg

 

info@holistichouse.se

+46 (0)708 81 26 66

NYHETSBREV

Fyll i din e-postadress för att få nyheter om våra kurser, workshops och annat som händer i studion!