Heldag 21/10-22

Yoga, hästar och ledarskap

Malou Lejon och Felicia Jönsson

DATUM: 21/10 kl. 08:30-16:00 

PRIS: 1450 kr,  fika på för- och eftermiddagen samt vegetarisk lunch ingår.

Yoga, hästar och ledarskap.

Dagens tema är: Tillit.

Välkommen till en heldag där vi väver ihop yoga, närvaro- och ledarskapsövningar tillsammans med fina Islandshästar.

Vi börjar dagen med att yoga tillsammans och sedan fika på Holistic House Yogastudio i Sundbyberg. Därefter åker vi till lilla stallet  ”Mossen” i Täby som ligger omgiven av en fantastiskt vacker gammal skog.

Eftermiddagen tillbringar vi utomhus i skogen och på ridbanan tillsammans med de snälla och fina Islandshästarna. Det finns så mycket spännande att lära om oss själva genom både yoga och hästar och kombinationen är oslagbar! Detta är ett tillfälle för dig att få praktisera och utforska energi, ledarskap, tillit helt utan prestation. Hästar är flockdjur och för att flocken ska må bra behövs ett bra och tillitsfullt ledarskap. Alla individer är viktiga i flocken och har sina roller. Alla är välkomna, van hästmänniska som nybörjare, van yogautövare som nybörjare. Inga förkunskaper om vare sig ledarskap, yoga eller hästar krävs. Välkommen med nyfikenhet och ett öppet sinne!

Dagens schema:

08.30- 09.45 Yoga på härliga Holistic House Yogastudio i Sundbyberg.
09.45-11.00 Nyttigt fika och filosofi. Tankar utifrån yogans filosofi, Natural Horsemanship, beteendevetenskap och hur väl dessa hänger ihop. Utgår från temat; tillit.
11.00 Vi förflyttar oss till stallet i Täby och bekantar oss med hästarna. (Plats i bil finns om du ej har egen bil)
12.00-13.00 Vegetarisk lunch.
13.00-15.00 Olika övningar från marken tillsammans med hästarna. 
15.00-16.00 Fika, avslut, reflektioner kring dagen.
(Skjuts erbjuds till Roslagsbanan i Täby för den som behöver)

Endast 6 platser.

Har du frågor hör gärna av dig till  malou@holistichouse.se
Varmt välkomna!

MALOU LEJON

Malou är beteendevetare med inriktning på ledarskap, yogalärare och coach. Hon älskar att se hur saker o ting hänger ihop och brinner för ett holistiskt synsätt. Hon är även ägare av Yogastudionstudion Holistic House, som är mycket mer än ”bara en” Yogastudio. Hästintresset har alltid funnits där, 2001 hade hon en Quarterhäst och det var vid en olycka då hon skadade ryggen som hon kom in på både yoga och Natural Horsemanship. Hon använde yoga och ridning som rehab med väldigt goda resultat. Nu har hon en Islandshäst på stallet som vi kommer att besöka.

FELICIA JÖNSSON

Felicia Jönsson har varit intresserad av hästar hela livet och arbetat med hästar så länge hon kan minnas. Hon är beridare, ridinstruktör och unghäst-tränare med öga för detaljer. Hon är känd för sin enastående förmåga att lyfta, samt tydliggöra kommunikationen mellan häst och människa. Och får hela ekipaget att lyfta till nya nivåer. Hennes tålamod är oändligt och hon lägger märke till saker som inte sägs men ändå kommuniceras. Felicia bor och jobbar på gården.
Detta är en heldag för dig som är nyfiken på kommunikation och självledarskap. Hästvan eller inte spelar ingen roll. Det viktiga är en nyfikenhet och längtan efter att utvecklas och att vara tillsammans med dessa fantastiska djur.

KONTAKTA OSS

Kyrkogatan 5

172 32 Sundbyberg

 

info@holistichouse.se

+46 (0)708 81 26 66

NYHETSBREV

Fyll i din e-postadress för att få nyheter om våra kurser, workshops och annat som händer i studion!