WORKSHOPS

Yoga, hästar och ledarskap

Malou Lejon

DATUM: nya datum kommer

13:00 – 16:00

PRIS: 990 kr/tillfälle (inkl fika)

Du tar själv ansvar för resvägen till stallet.

Yoga, hästar och ledarskap.

Välkommen till workshops där vi väver ihop yoga, närvaro- och ledarskapsövningar tillsammans med fina Islandshästar i en lugn och vacker stallmiljö, med öppna ängar och vacker skog.

Malou har ett holistiskt synsätt på hästar, natur, ledarskap, kommunikation, kroppsmedvetenhet, psykologi, med mera. Hästar är fantastiska och otroligt helande och inkännande djur. De är öppna och välvilliga. Vi bjuder härmed in er till att få ta del av denna magiska värld.

Det finns så mycket spännande att lära om oss själva genom både yoga och hästar och kombinationen är oslagbar! Detta är ett tillfälle för dig att få praktisera och utforska ledarskap på ett annorlunda sätt. Vi utgår från energi, kroppsspråk, kommunikation utan ord. Hästar är flockdjur och för att flocken ska må bra behövs ett bra och tillitsfullt ledarskap. Alla individer är viktiga i flocken och har sina roller.

Inga förkunskaper om vare sig ledarskap, yoga eller hästar krävs. Välkommen med nyfikenhet och ett öppet sinne!

Kommande workshops:

Tema: Frihet och Gränssättning – Om att sätta kärleksfulla gränser.

Tema: Energi – Att ta hand om sin energi och möta andras med respekt. Ni kommer även få känna på och prata om vad Reiki är.

Tema: Kommunikation utan ord – hur gör vi oss mer medvetna om detta?

Vi kommer dyka in i olika ämnen, göra övningar både inne och ute kopplat till temat för dagen. Till vår hjälp har vi bland annat enkla yoga- och andningsövningar, naturen och våra snälla Islandshästar. Fika ingår och du får med dig tänkvärda övningar efter varje tillfälle. Endast 7 platser. Har du frågor hör gärna av dig till  malou@holistichouse.se

Varmt välkommen!

Vi håller även heldagsworkshops inom Yoga, hästar och ledarskap. Håll utkik efter kommande datum! 

MALOU LEJON är beteendevetare, yogalärare och reikiutövare. Hon var med och startade Skolyoga för mer än 10 år sedan där hon utbildar lärare o pedagoger i hur yoga kan vara ett verktyg för självledarskap och stresshantering. Nu äger hon Yogastudion Holistic House där hon håller yogalärarutbildningar, workshops och klasser. Hästintresset har alltid funnits där och det var efter en ridolycka 2002 som hon lärde sig att använda  yoga, andning och ridning som rehab med väldigt goda resultat. Hon utvecklade Ryttaryoga och har jobbat med det i 10 år. Nu har hon en Islandshäst på stallet som vi kommer att besöka.

KONTAKTA OSS

Kyrkogatan 5

172 32 Sundbyberg

 

info@holistichouse.se

+46 (0)708 81 26 66

NYHETSBREV

Fyll i din e-postadress för att få nyheter om våra kurser, workshops och annat som händer i studion!