FÖRDJUPNING 8-9 jan 2024

Ashtanga, Pranayama & Filosofi

Lotta Lagerqvist och Maria Robarth

DATUM: 8-9 januari 2024

PRIS: 890 kr

En fördjupning i positioner, pranayama och filosofi

Bästa starten på året!

Under 2 kvällar fördjupar vi oss i förståelsen för ashtangayogans positioner, provar på andningstekniker (pranayama) och reflekterar över några av grundtankarna i yogans filosofi.

Schema:

Måndag  8/1  kl 17.30-20:00
Tisdag    9/1   kl 17.30-19.30
Söndag 14/1 kl 09:00-11:00 (För dig som vill och kan ingår även Mysore den här dagen utan kostnad)
.

Fördjupningen passar både dig som börjat bekanta dig med Ashtangayogan och dig som yogat länge.

Varmt välkommen! 

LOTTA LAGERQVIST

Jag är en civilekonom som omskolade mig till funktionsmedicinsk hälsocoach för att hjälpa människor att stärka sin hälsa. Jag driver även podcasten Hälssnack med Lotta & Victoria, där vi inspirerar till en hälsosam livsstil.

Jag tycker det är fantastiskt hur Ashtangayogan kan anpassas till elevernas förutsättningar. Som yogalärare försöker jag förmedla yogatraditionen med mycket värme och medkänsla. Att vara en guide för en bra teknik och samtidigt ge eleverna utrymme för sin egen upplevelse.

MARIA ROBARTH

Jag föll för yogan vid andra möte 2008. Sedan dess har vi en djuprelation. Jag har alltid tränat och idrottat mycket och med yogan fick jag en annan dimension, den delen jag saknade.

Sedan dess praktiserar jag Ashtanga yoga regelbundet. Jag vill förmedla yoga traditionen och yoga med mjukhet och stadighet och med glädje och humor. Vill skapa förutsättningar och en atmosfär där alla kan känna sig välkommen till sin stund på mattan. Så som mina lärare bjudit in mig till yogan.

KONTAKTA OSS

Kyrkogatan 5

172 32 Sundbyberg

 

info@holistichouse.se

+46 (0)708 81 26 66

NYHETSBREV

Fyll i din e-postadress för att få nyheter om våra kurser, workshops och annat som händer i studion!