5 -7 juli

Helgretreat på studion

Veronica Näslund & Josefin Strömblad

DATUM:  5-7 juli

TID: Fredag kl.17:30-19:30
Lördag kl.12:00-15:00
Söndag kl.12:00-15:00

PRIS: 1695 kr

Yoga, Meditation och Sound healing

Välkommen till ett skönt helgretreat på Holistic House i sommar. Vi erbjuder skön yoga, välbehövlig meditation och helande sound healing. Allt för att landa in i sommaren och pausa en stund. En välförtjänt investering i dig själv.

Under sommaren sprudlar naturen och kan vara överväldigande på många sätt. Yoga och meditation hjälper dig att landa in i dig själv och mjukna av in i sommarens energi. Vibrationerna av klangskålar och soundhealing helar på djupet och låter nervsystemen återhämta sig på alla nivåer. Att få yoga komprimerat ger också kroppen ny kraft och energi. I paketet ingår även Reiki healing. 

Vi bjuder på fruktfat och gott te från Pukka. Du behöver: mjuka kläder, penna och papper.

Varmt välkommen!

 

VERONICA NÄSLUND

Veronica är dansaren som hittade till yogan efter en skada Jag har bakgrund som dansare och upptäckte yogan efter en skada. Hon tog sitt yogacertifikat i New York 2004 och sedan dess har hon praktiserat och vidareutbildat sig inom både mysofascial yinyoga, Hatha Vinyasa, yoga för barn, ayurveda, sivananda, ashtanga och kundaliniyoga. Hon är även Reiki master samt en av huvudlärarna på Hatha Vinyasa 200 tim utbildningen på Holistic House

JOSEFIN STRÖMBLAD

Josefin har praktiserat yoga i mer än 25 år. Allt från Ashtangayoga, Hathayoga, Gravidyoga, Yinyoga samt hållit utbildning inom barn och ungdomsyoga. Förutom klassisk massör är Josefin utbildad intuitiv meditationsledare och klangskålsmassör. 

KONTAKTA OSS

Kyrkogatan 5

172 32 Sundbyberg

 

info@holistichouse.se

+46 (0)708 81 26 66

NYHETSBREV

Fyll i din e-postadress för att få nyheter om våra kurser, workshops och annat som händer i studion!