Hudvård

Hudvård med fokus på synliga och långvariga resultat

Ekologiska produkter minskar påverkan av skadliga kemikalier, låter din hud andas och främjar en naturlig glöd. Hållbara val som stöder miljön och din hud på lång sikt.

Avancerade apparaturbehandlingar kombinerar högteknologisk utrustning med målinriktade metoder för effektiv hudförbättring och föryngring. Varje behandling är utformad för att adressera specifika hudproblem och ge synliga resultat.

– Resultatinriktad hudvård för synliga och bestående förbättringar.

– Skräddarsydda upplevelser som passar just din hudtyp.

– Holistisk syn integrerat för en total hudvårdsupplevelse, inklusive tankar, näring och helhetstänk.

– Avancerad teknik för effektiva resultat.

– Hållbara och naturliga alternativ för en medveten och holistisk hudvård. 

 -Anpassade biologiska ingredienser för att matcha din unika hudtyp.

 

Behandlare

 JOHANNA FESSE

Jag har över 20 års erfarenhet som hudterapeut med egen salong och även som lärare på Hudvårdshögskolan. Min filosofi är att en vacker och frisk hud handlar om mer än bara ytan. Jag tror på en helhetssyn när det kommer till hudvård, vilket innebär att jag inte bara arbetar med hudens yttre, utan även tar hänsyn till kroppens inre balans. Med min gedigna erfarenhet och kunskap, kan jag skräddarsy behandlingar och råd för att passa varje individs unika behov.

Jag tror att det är viktigt att förstå att vårt inre välmående påverkar vår hud, och därför erbjuder jag även känslomässig bearbetning och jag är även utbildad samtalsterapeut och handledare i sorgbearbetning. Oavsett om du söker hjälp med hudproblem eller vill upprätthålla en strålande hudhälsa, så är jag här för att guida dig mot dina mål. och jag ser fram emot att hjälpa dig att uppnå en hälsosam och vacker hud både inifrån och utifrån.

 

KONTAKTA OSS

Kyrkogatan 5

172 32 Sundbyberg

 

info@holistichouse.se

+46 (0)708 81 26 66

NYHETSBREV

Fyll i din e-postadress för att få nyheter om våra kurser, workshops och annat som händer i studion!