CEREMONI

Kakaoceremoni

Christine & Lisa 

DATUM: Fredag 15/9 16:30-18:00 

PRIS: 390kr

 

Finn din inre kraft

Välkommen till en magisk kväll med Ceremoniell Kakao!

Ceremoniell kakao har använts för healing och spirituell vägledning i tusentals år. Kakaon härstammar från Syd- och Centralamerika och har nu kommit till västvärlden för att skapa harmoni och balans. Vi arbetar med potent kakao från ursprungsbefolkning i Guatemala och Ecuador för förening av kropp, sinne, och själ.

Denna magiska kväll bjuder Christine och Lisa från Luna Cacao in dig till en inre resa med kakao som vägvisare. Med hjälp av kakao skapar vi en stund av glädje och kärlek i en vacker gemenskap och öppnar upp för klarhet, centrering och kraft. När höstens alla åtaganden skapar stress och obalans är det viktigt att finna sitt center och stå i sin kraft.

Kakao hjälper oss att landa i vårt heliga center, vårt hjärta, där kärleken och friden bor. Utifrån denna plats kan vi expandera och bli dem vi är ämnade att vara och komma åt vår inre visdom och högre medvetande. I cirkelns magiska energi kommer vi att sätta kraftfulla intentioner. Christine och Lisa kommer att ta dig med på en inre resa för att väcka visdomen inom dig. Du kommer att bli guidad genom en vacker kakaoceremoni med inslag av meditation, healing, och andlig vägledning.

Christine och Lisa har gått i lära av mayaindianer i Guatemala och är väl förankrad i traditionen och kulturen för att kunna servera kakao utifrån en plats av vördnad och respekt för våra förfäder och Moder Jord. Hon är välsignad av medicinkvinnan och mayaindianen Nana Marina att föra traditionen och visdomen vidare. De besitter en djup visdom och erfarenhet av kakao som medicin för healing och självutforskning som de kommer att dela med sig av under ceremonin.

KONTAKTA OSS

Kyrkogatan 5

172 32 Sundbyberg

 

info@holistichouse.se

+46 (0)708 81 26 66

NYHETSBREV

Fyll i din e-postadress för att få nyheter om våra kurser, workshops och annat som händer i studion!