RETREAT 29/9-1/10

Miniretreat Yin – Höst

Malou Lejon

DATUM: 29/9-1/10

Fre kl.17:00-19:00, Lör kl. 13:00-15:00, Sön kl 09:00-11:00.

Lärare: Malou Lejon

PRIS: 1250 kr

Miniretreat – Yin, Reiki, Yoga Nidra och Eteriska oljor

Välkommen till ett lyxigt miniretreat med extra allt 🙂 Unna dig lyxen i att möta den kraftfulla och stärkande vilan tillsammans med beröring, Reiki, och dofter från eteriska oljor samt guidad Yinyoga och YogaNidra.

Ett populärt Miniretreat på studion i yinyogans tecken med fokus på att stärka ditt inre system. Vi släpper det vi inte behöver, landar i hösten och gör oss redo för vintern. 

Vi går igenom de olika elementen och hur man kan tänka kring dessa, både från ett beteendevetenskapligt perspektiv och ur ett Österländskt perspektiv. Klasserna fokuserar framförallt på hösten och vinterns element metall och vatten samt tillhörande meridianer. Du får även andningsövningar samt Yoga Nidra för att lugna och stärka ditt sinne samt förfina din intention. 

De fem elementen är aspekter av Qi (livskraft/energi). Dessa är trä, eld, jord, metall och vatten. 
Enligt traditionell Kinesisk Medicin är hälsa en harmonisk balans av alla element. 

Höstens element är Metall. Hösten är tiden att skörda det som tidigare såtts samt att finna struktur. Det är tid för att skapa strategier och färdas framåt. Meridianerna som är i fokus är lungor och tjocktarm. Balanserad lung-qi gör dig modig, fylld av livsglädje, närvarande, känslomässigt berörd och öppen. Du vågar möta livet med alla dess med- och motgångar med kärlek och acceptans.

Schema: 
Fredag 17:00-19:00 
En klass för att rensa ut och grunda dig med andning i fokus. Filosofiska tankar kring Metall-elementet samt yinpositioner för Lungor och tjocktarmens meridianer samt utrensande för Lever o Gallblåsans meridianer. Klassen startar med andningsövning och avslutas med Yoga Nidra.

Lördag 13:00-15:00
Vi startar med en andningsövning och en guidad meditation där du får använda dig av olika eteriska oljor. Du blir guidad in i en återhämtande yinyogaklass med fokus på Njurarnas och Urinblåsans meridianer. Under klassen får du som vill ta emot Reiki.

Söndag 09:00-11:00
En stärkande och upplyftande klass med andningsövningar filosofiska tankar kring hjärtat. Yoga Nidra för att ta dig djupare in. Meridianerna som är i fokus är Hjärtats och tunntarmens meridianer.

Din lärare: Malou Lejon ”Jag älskar att hålla dessa miniretreat där jag får vara er guide i flera dagar. Detta blir ett tillfälle att träna på att vända fokus och uppmärksamheten inåt förhoppningsvis lever kvar hos dig länge efteråt.” 

Malou är ägare av studion och brinner för att sprida yoga utifrån ett helhetsperspektiv. Hon har yogat i över 20 år samt arbetat som yogalärare sedan 2007. Hon har själv gått flera olika yogalärarutbildningar samt utbildat sig inom andra områden som personlig tränare, pilates och annan gruppträning. Hon har gått Yinyoga-utbildningar med lärare som Sarah Powers, Magdalena Mecweld, ISHTA YIn med Ulrica Norberg, Embodied Yin&Yang med Satu Toumela. Malou är även beteendevetare samt har yogaterapiutbildning. 

 

KONTAKTA OSS

Kyrkogatan 5

172 32 Sundbyberg

 

info@holistichouse.se

+46 (0)708 81 26 66

NYHETSBREV

Fyll i din e-postadress för att få nyheter om våra kurser, workshops och annat som händer i studion!