WORKSHOP 14/9 kl 12:00-14:30

Roll & Release

Anna Viktoria Åkerlund

DATUM: Lördag 14/9 12:00-14:30

PRIS: 600 kr

 

Yinyoga med bollar, Restorative yoga, yoga Nidra och meditation

Kroppen håller historien om ditt liv. När vi dyker in genom lagren av vår kropp, släpper på fysiska spänningar och låter hjärnan få vila, då skapar vi utrymme för att bjuda in en djupare kontakt med oss själva.

Under den här workshopen får du möta dig själv precis som du är genom Myofascia release, yinyoga med bollar och vila i djupt återhämtande yogapositioner.

Tid att landa in i kroppens sanning, släppa det som tynger och komma närmre hjärtats viskningar.

ANNA VIKTORIA ÅKERLUND

Jag brinner för att dela yoga som läkande verktyg för att hitta balans i kropp och sinne. Med en bakgrund som före detta utbränd ekonom och övertränad långdistanslöpare som hittade tillbaka till livskraften genom yogan slår mitt hjärta extra hårt för återhämtande och terapeutisk yoga.

Jag är utbildad inom Hathayoga, medicinsk yoga, Yinyoga och Yoga Therapy men bär en ständig längtan efter mer kunskap. Min yogaresa är livslång, är en evig student och värdesätter varje klass jag får dela med andra.

Min längtan är att göra yoga mer tillgänglig för alla oavsett förutsättningar. Att släppa rädslor, prestationskrav och myterna om att yoga t.ex handlar om att kunna lägga benet bakom huvudet. En drivkraft är att blanda in inkännande djup likaväl som lekfullhet och variation i klasserna för att i förlängningen ta med yogan utanför mattan och in i livet.

KONTAKTA OSS

Kyrkogatan 5

172 32 Sundbyberg

 

info@holistichouse.se

+46 (0)708 81 26 66

NYHETSBREV

Fyll i din e-postadress för att få nyheter om våra kurser, workshops och annat som händer i studion!