WORKSHOP

Soul Sunday

Malin Jilkén

DATUM: Söndagar 8/1, 29/1, 26/2, 19/3, 14:30-16:00 & 14/5 13:30-15:00

PRIS: 350kr

 

Välkommen på Soul Sunday! 🌟

En soulboost med yoga, meditation och manifestation. Soul Sunday bjuder in till ett fint mellanrum, ditt eget space, med tid för reflektion. En själastund med harmonisk blandning av slow hatha yoga, guidad meditation, avslappning och andningsövningar. Du får chansen att reflektera & släppa taget om det du behöver, och manifestera det du längtar efter.
 
Vi landar mjukt på yogamattan innan vi inleder en ritual för att släppa taget och därefter skiftar vi fokus mot vad du vill bjuda in i livet. För vad vill du manifestera? Du får även möjlighet att dra guidande kort. Vi avslutar Soul Sunday med en gemensam te-stund.
 

Välkommen in för att pausa världen en liten stund.

Ta med dig block & penna. Klä dig i mjuka kläder som tillåter dig att slappna av.

Du behöver inte ha några förkunskaper, kom som du är med ett öppet sinne.

 

MALIN JILKÉN

Hathayogalärare & meditationsguide som älskar att skapa space där du får landa på yogamattan och lämna med ett skönare leende. Malin är van workshopledare & inspiratör och föreläser om hur arbetsplatser kan bli mer hälsostarka. Nu flyttar hon in på Holistic House med sin populära Soul Sunday, som är inspirerad av hennes egen själsliga praktik för att landa mer i kropp, tanke & själ.

 

KONTAKTA OSS

Kyrkogatan 5

172 32 Sundbyberg

 

info@holistichouse.se

+46 (0)708 81 26 66

NYHETSBREV

Fyll i din e-postadress för att få nyheter om våra kurser, workshops och annat som händer i studion!