RETREAT 1-3/4

Vila in i dig själv Restorativeretreat

Veronica Holm

DATUM: 1-3/4. Fredag 17:00-19:00, lördag 13:00-15:30 och söndag 10:00-12:00.

PRIS: 1250 kr

Vila in i dig själv

Välkommen till ett miniretreat i återhämtningens och vilans tecken. Under helgen kommer du bjudas in till att vila med stöd av kuddar och filtar. Genom pranayama & meditation (både liggande, Yoga Nidra men även sittande meditationer) fördjupar vi praktiken ytterligare till en vila på ett djupare plan och därmed skapas förutsättning för kroppen till återhämtning och läkning när kroppens egna system och den delen av vårt nervsystem som skapar lugn och ro aktiveras.När vi stannar upp får vi möjligheten att komma tillbaka till oss själva, vårt sanna, autentiska jag.

Schema:
Fredag: 17:00-19:00
Vi inleder helgen med en introduktion, klass och meditation.
Lördag: 13:00-15:30
Lördagen innhåller längre praktik för att få vila på djupet men även tid för reflektion och vi bjuds in till att vara i tystnad.
Söndag: 10:00-12:00
Vi fortsätter det vi påbörjat under helgen genom att ytterligare fördjupa vår praktik och vila och avslutar med meditation och reflektion.

Hela helgen influeras av filosofi och praktiker från Embodied Flow™ (Pranayama, Meditation, Tantra, Embodiement & Somatics)

VERONICA ”VERA” HOLM

Yogan för mig är en livsstil och ett redskap för att hela tiden komma hem, hem till mig själv, mitt sanna jag och det som är just nu. Mina klasser kan variera från mer svettiga fysiska till lugna och stillsamma. Jag älskar att  mixa olika stilar beroende på behovet i rummet. 

Jag brinner för hälsa och välmående både via träning, kost, ayurveda och yoga. Då jag själv har en utmattning i bagaget klappar mitt hjärta lite extra för verktyg som kan hjälpa oss att landa i lugn och återhämta och bygga upp oss själva igen.

KONTAKTA OSS

Kyrkogatan 5

172 32 Sundbyberg

 

info@holistichouse.se

+46 (0)708 81 26 66

NYHETSBREV

Fyll i din e-postadress för att få nyheter om våra kurser, workshops och annat som händer i studion!