WORKSHOP 26/12 kl 15:30-17:30

Yin – Julspecial

Malou Lejon

DATUM: Tisdag 26/12

TID: 15:30-17:30

PRIS: 400 kr

 Landa på mattan i jul  Poppis med Yin – Fullbokat!

Varmt välkommen! Denna stund är för DIG. Inga krav och ingen prestation letar sig hit, här finns bara varandet och en önskan om att slappna av och låta hela kroppen få landa i den magiska vilan.

Vilan som stärker hela ditt inre system. Släpper på spänningar och oro. Vi avslutar med Yoga Nidra. Denna stund lämnar dig mer balanserad, stärkt och lugn. Du som vill får ta emot Reiki under klassen.

Ha på dig sköna kläder och kanske en extra varm tröja och sockor. Mattor, bolster o filtar finns på plats att låna men vill du ha din egen yoga matta så tar du med den. 

Efter klassen bjuder vi på te och Rawfood boll.

MALOU LEJON

Jag ser yogan som ett verktyg för att på bästa sätt ta sig fram genom livet, genom alla berg- och dalbanor som livet har att erbjuda. Yogan på mattan är en träning och en påminnelse om hur vi vill vara mot oss själva och vår omgivning i den vardag vi lever i.

Andningen är viktig likväl som meditation.  Jag vill att klassen ska vara ett tillfälle att träna på att vända fokus och uppmärksamheten inåt. Där hittar du svaren och din inre intelligens. Där har du allt som du behöver.

KONTAKTA OSS

Kyrkogatan 5

172 32 Sundbyberg

 

info@holistichouse.se

+46 (0)708 81 26 66

NYHETSBREV

Fyll i din e-postadress för att få nyheter om våra kurser, workshops och annat som händer i studion!