15 – 17 mars

Mini-Retreat på studion

med Malou Lejon

DATUM: 15-17 mars

TID: Fredag kl. 17:00-19:00, lördag kl.15:30-17:30 och söndag 9:30-11:30

PRIS: 1290 kr

Unna dig lyxen av den djupa vilan

Välkommen till ett miniretreat i yinyogans tecken. Malou guidar dig till den djupa, välbehövliga vilan som lämnar dig påfylld i både kropp o själ samt med ett klarare sinne.
Vi tar oss igenom mjuka och läkande andningstekniker. Vi kommer även att gå igenom punkter som du själv kan massera på händer och fötter för egenvård. Yoga Nidra (guidad meditation där du ligger ner för djup avslappning) för att lugna och stärka ditt nervsystem. 
 De fem elementen är aspekter av Qi (livskraft/energi). Dessa är trä, eld, jord, metall och vatten. Enligt traditionell Kinesisk Medicin är hälsa en harmonisk balans av alla element. 
Du som vill kommer även att få ta emot Reiki. 
 
SCHEMA
Fredag 17:00-19:00: En klass för att rensa ut och grunda dig med andning i fokus. Filosofiska tankar kring de fem elementen samt utrensande övningar för Lever o Gallblåsans meridianer.
 Lördag 15:30-17:30: En återhämtande klass med andningsövningar samt filosofiska tankar. Urinblåsans och njurarnas meridianer i fokus.
Söndag 09:30-12:00: En stärkande och upplyftande klass med andningsövningar filosofiska tankar och Yoga Nidra. Hjärtat står i fokus.

MALOU LEJON – driver yogastudion Holistic House där hon även utbildar yogalärare bland annat i yinyoga. Malou är även beteendevetare, Reiki utövare samt utbildad i terapeutisk yoga. Hon har hållit på med yoga i 20 år..

”Jag ser yogan som ett verktyg för att på bästa sätt ta sig fram genom livet, genom alla berg- och dalbanor som livet har att erbjuda. Yogan på mattan är en träning och en påminnelse om hur vi vill vara mot oss själva och vår omgivning i den vardag vi lever i. Andningen är viktig likväl som meditation.  Jag vill att klassen ska vara ett tillfälle att träna på att vända fokus och uppmärksamheten inåt. Där hittar du svaren och din inre intelligens. Där har du allt som du behöver.” Varmt välkommen!

KONTAKTA OSS

Kyrkogatan 5

172 32 Sundbyberg

 

info@holistichouse.se

+46 (0)708 81 26 66

NYHETSBREV

Fyll i din e-postadress för att få nyheter om våra kurser, workshops och annat som händer i studion!