Naprapat

PS Träning & Behandling och Pernilla Lindström

Smärtbehandling för hela kroppen

Naprapati är en form av terapi som används för att förebygga och behandla smärtor i kroppen som är kopplade till rörelse. Typiska besvär du kan få hjälp med hos mig är nackspärr, huvudvärk/migrän, tennisarmbåge/musarm, golfarmbåge, nack-, skulder-, axel-, ländrygg-, ischias-, höft-, knä-, hälsena-, fot- och käkledsbesvär.

Olika tekniker kan användas, t.ex. justering av leder (manipulation/mobilisering), triggerpunktsbehandling, massage, stretching, dry needling (med akupunkturnålar), hållning/ergonomianalys eller träningstips/analys för att hjälpa dig att bli av med din smärtproblematik. 

Första gången du kommer på naprapatbehandling görs en grundlig undersökning av dina muskler och leder. Vi kommer även ha ett samtal kring dina besvär. Målet är att hitta den bakomliggande orsaken till din problematik/smärta och inte bara behandla dina symptom. 

Behandlare

SILJE VIK VILVAL

Första gången du kommer till mig på naprapatbehandling kommer jag att göra en grundlig undersökning av dina muskler och leder. Vi kommer även ha ett samtal kring dina besvär. Allt detta är för att jag på bästa skall kunde hjälpa dig! Min intension är att hitta den bakomliggande orsaken till din problematik/smärta och inte bara behandla dina symptom. Jag ser och tror på kroppen som en helhet!

Det kan t ex betyda att orsaken till din smärta i armbågen inte alls betyder att det är något fel på själva armbågen, men att det är något som stör som gör att den inte fungerar optimalt.

När jag sedan har hittat vad jag tycker är orsaken till smärtan kommer jag jobba med väletablerade behandlingsmetoder som t ex justering av leder (manipulation/mobilisering), triggerpunktsbehandling, massage, stretching, dry needling (med akupunkturnålar), hållning/ergonomianalys eller träningstips/analys för att hjälpa dig att bli av med din smärtproblematik.

Typiska besvär du kan få hjälp med hos mig är nackspärr, huvudvärk/migrän, tennisarmbåge/musarm, golfarmbåge, nack-, skulder-, axel-, ländrygg-, ischias-, höft-, knä-, hälsena-, fot- och käkledsbesvär.
Välkommen att boka tid!

PERNILLA LINDSTRÖM

Varje dag fascineras jag över hur fantastiskt det är att få hjälpa människor. Jag älskar det jag gör och har aldrig söndagsångest. Med nästan 25 års erfarenhet och 60000 behandlingar bakom mig vågar jag säga att jag har en gedigen kunskap men blir allt ödmjukare och imponerad över kroppens enorma läkningsförmåga.

Jag tror på helheten och en hälsosam livsstil, balans mellan träning, vila/återhämtning, sömn och näring. Jag vill ha friska patienter som är fulla av energi och mår så bra dom bara kan. Jag kombinerar gärna klassisk naprapatbehandling med akupunktur. 

Boka via e-post pernilla.naprapat@icloud.com eller telefon 070-9505684.

KONTAKTA OSS

Kyrkogatan 5

172 32 Sundbyberg

 

malou@holistichouse.se

+46 (0)708 81 26 66

NYHETSBREV

Fyll i din e-postadress för att få nyheter om våra kurser, workshops och annat som händer i studion!