Priser

Köp ditt klippkort här

 

Du blir automatiskt medlem hos oss när du köper ditt klippkort eller enstaka klass. Välj nedan det medlemskap som passar dig. När du sedan köpt ditt kort eller klass kan du boka dig på valfri drop in i schemat. Våra terminskurser bokas och betalas separat. Vill du köpa presentkort? Gå till var shop!

BOKNINGSVILLKOR

Bokningsvillkor

Vi på Holistic House följer distansavtalslagen vid köp via vår hemsida/bokningssystem där du som kund (privatperson) har rätt till att ångra ditt köp inom 14 dagar från köptillfället. Detta måste ske skriftligen till oss på Holistic House via info@holistichouse.se och gäller under förutsättning att inte tjänsten påbörjats. 

Dessa undantag från distansavtalslagen/återbetalningsskyldighet gäller för kurser/workshops/eventklasser

– Bokning av kurser eller workshops är bindande, och vi har tyvärr inte möjlighet att ge dig några pengar i retur om du ångrar dig. Detta undantaget vid sjukdom som kan styrkas med läkarintyg, där vi kan hitta en lösning eller om vi har flera personer på väntelista och kan ersätta din plats med någon annan. Du kan själv överlåta platsen till någon annan som har möjlighet att nyttja den i ditt ställe.
– Vid köp av kurs ingår 2 klipp att kunna utnyttja om du eventuellt inte skulle kunna någon vecka pga sjukdom eller annat förhinder, för övrigt ersätts inte de klasser du inte kan komma på i köpt kurs enligt villkor ovan. (om du vet du inte kan komma alla gånger på en kurs hänvisar vi istället till klippkort och du får då boka dig i mån av plats över på kursen)
– Vid längre tids sjukdom behövs läkarintyg för att få betalt belopp återbetalt.
– Avbokning ska alltid ske skriftligt enligt ovan villkor.
– Holistic House förbehåller sig rätten att ställa in planerade program och återbetalar då hela kursavgiften.
– Utbildningar har separata villkor och finns att läsa på respektive utbildningssida

KONTAKTA OSS

Kyrkogatan 5

172 32 Sundbyberg

 

info@holistichouse.se

+46 (0)708 81 26 66

NYHETSBREV

Fyll i din e-postadress för att få nyheter om våra kurser, workshops och annat som händer i studion!