WORKSHOP 31/12 kl 09:30-11:30

Nyårsklass med Sankalpa

Malou Lejon

DATUM: Söndag 31/12 09:30-11:30

PRIS: 400 kr

Fira in det nya året hos oss!

 

Sankalpa översätts ibland till intention. ’San’ syftar till högsta giltighet, och ’kalpa’ betyder löfte. Så vi sätter ett löfte av högsta graden för att stötta oss att leva och följa vår innersta sanning i vårt dagliga liv. Sankalpa kan också ses som ett sinnestillstånd av klarhet, fokus, riktning, meningsfullhet och energi. Så vad kan vara bättre årets sista dag?!

Malou guidar dig genom andningsövningar och ett skönt, dynamiskt flöde (Hatha Vinyasa) avslutar med en YogaNidra där du erbjuds att fördjupa och förfina din intention.

Inga förkunskaper krävs.

Varmt välkommen!

MALOU LEJON

Jag ser yogan som ett verktyg för att på bästa sätt ta sig fram genom livet, genom alla berg- och dalbanor som livet har att erbjuda. Yogan på mattan är en träning och en påminnelse om hur vi vill vara mot oss själva och vår omgivning i den vardag vi lever i. Andningen är viktig likväl som meditation.

Jag hittade till yogan 2002 och har varit lärare sedan 2007. Holistic House som då var Mias Yogastudio har jag varit lärare på sedan 2013 och blev efter några år delägare då fick den byta namn igen till MM Yogastudio, sedan 2020 driver jag studion i egen regi namnet är nu Holistic House. Namnet talar om vårt holistiska förhållningssätt till både kropp och sinne

 

KONTAKTA OSS

Kyrkogatan 5

172 32 Sundbyberg

 

info@holistichouse.se

+46 (0)708 81 26 66

NYHETSBREV

Fyll i din e-postadress för att få nyheter om våra kurser, workshops och annat som händer i studion!