WORKSHOP 4/6

Sommar YIN – elementet eld

med Malou Lejon

DATUM: Lördag 4/6 09:30-12:30

PRIS: 600kr

Låt yin ge dig en ljuvlig frihet in i sommarens magi

Släpp det du inte behöver, låt en frisk vind svepa in och lämna dig nyladdad och redo inför sommarens magi!

Varmt välkommen till en yinklass i retreatformat. Klassen börjar med andningsövningar och sedan positioner för främst eld-elementets meridianer som är hjärta och tunntarm, avslutas med en YogaNidra där du har möjlighet att sätta din intention inför sommaren. Om du önskar kommer Reiki att ges under klassen.

Eldelementets uttryck är glädje och ett friskt och klart sinne. Varmt välkommen att utforska detta tillsammans den 4 juni!

Tid: 09:30-12:30 (klass till 12:15, sedan gemensamt fika)

600 kr inklusive Rawfoodboll till fikat på slutet.

Din lärare: Malou Lejon

MALOU LEJON

Jag ser yogan som ett verktyg för att på bästa sätt ta sig fram genom livet, genom alla berg- och dalbanor som livet har att erbjuda. Yogan på mattan är en träning för både kropp och själ, ger oss tillgång till mer utrymme samt en påminnelse om hur vi vill vara mot oss själva och vår omgivning i den vardag vi lever i. Helt enkelt ett tillfälle att träna på att vända uppmärksamheten inåt.

Malou hittade till yogan efter en ridolycka 2002, hon började utbilda sig 2005 och 207 började hon hålla egna yoga-klasser. Yinyoga kom hon i kontakt med för första gången genom Sarah Powers men hon har även gått utbildningar i yinyoga för Ulrika Norberg (ISHTA), Magdalena Mecweld och yin o yang för Satu Toumela. 

”I mina ws och utbildningar finns det alltid inslag av pranayama, medveten närvaro, Traditionell Kinesisk Medicin, energi och samband kring meridianer. Jag ger gärna Reiki under tiden för den som vill.”

 

KONTAKTA OSS

Kyrkogatan 5

172 32 Sundbyberg

 

info@holistichouse.se

+46 (0)708 81 26 66

NYHETSBREV

Fyll i din e-postadress för att få nyheter om våra kurser, workshops och annat som händer i studion!